Sollicitatieproces

Duidelijkheid. Daar hebben we allemaal wat aan. Daarom vind je hier zoveel mogelijk informatie over het sollicitatieproces bij Scan Sys. Afhankelijk van de vacature, kunnen er nog aanvullende functiespecifieke stappen van toepassing zijn, maar daarover brengen we je natuurlijk van tevoren op de hoogte!

Stap 1
Solliciteren
Stap 2
Het eerste gesprek
Stap 3
Het vervolg
Stap 4
It’s a match!
Stap 1:

Solliciteren

Je ziet een vacature die jou aanspreekt. Via mail, telefoon of het sollicitatieformulier laat je ons weten dat je interesse hebt. Het liefst ontvangen we zo snel mogelijk je CV en motivatie, zodat we direct inzicht krijgen in jouw kwaliteiten. We nemen  (meestal de volgende werkdag) telefonisch contact met je op voor een eerste indruk en kennismaking. Klikt het? Dan gaan we door naar stap 2 van het sollicitatieproces. Als we denken dat er geen match is laten we je dit eerlijk weten.

Stap 2:

Het eerste gesprek

Bij een succesvolle eerste kennismaking via de telefoon, nodigen we je graag uit bij ons op kantoor in Nootdorp. Hier leren we elkaar beter kennen en zijn we vooral benieuwd naar jou als persoon. Er is genoeg ruimte voor vragen, mocht je die nog hebben. Wij zullen je natuurlijk ook vragen stellen gebaseerd op de functie waar je voor solliciteert.

Stap 3:

Het vervolg

Afhankelijk van de functie en het eerdere gesprek, kan het zijn dat we je uitnodigen voor een tweede gesprek. Dit kan zijn om elkaar nóg beter te leren kennen en jouw aanvullende vragen te beantwoorden, of voor toetsing of functiespecifieke assessments.

Stap 4:

It’s a match!

Ben jij nog steeds zo enthousiast als wij? Dan doen we je een voorstel!

Veel gestelde vragen

Jazeker! Kijk voor openstaande stageplekken op de vacaturepagina of er een passende stage voor jou beschikbaar is. Ook als er geen passende stage bij staat kun je contact met ons opnemen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Dit hangt af van de vacature en functie, het staat altijd vermeld in de vacaturetekst als parttime werken bij de functie mogelijk is. Mocht het er niet bij staan, dan kunnen we dit natuurlijk bespreken tijdens de eerste kennismaking!

Hiervoor hebben wij een stappenplan dat jou precies verteld wat je kan verwachten!

Neem de vacature nauwkeurig door en lees je goed in op onze website www.scansys.nl. Ons product en de functie waarop je solliciteert staan centraal tijdens het sollicitatiegesprek. Daarnaast willen we graag weten wie jij bent en wat jouw persoonlijke kwaliteiten zijn zodat we zeker weter dat er een match is.

Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie in te dienen. Stuur je CV + motivatie naar werkenbij@scansys.nl en geef ook aan welke functie je voor ogen hebt. We zullen dan samen met jou kijken naar de mogelijkheden.

Ons kantoor is gevestigd aan de Hofweg 25 in Nootdorp. Kijk op de contactpagina voor meer informatie over hoe je bij ons komt met bijvoorbeeld het OV!

Er zijn verschillende manieren om contact met ons op te nemen. Stuur bijvoorbeeld een mail naar werkenbij@scansys.nl of bel naar 015 310 20 40 en we beantwoorden graag je vraag!

Zien we jou binnenkort in ons team?