Contact

Parkeren

Kom je met de auto? Scan Sys beschikt over eigen parkeerplekken bij het gebouw. Je kan hier gratis parkeren! Het parkeerterrein wordt gedeeld met andere bedrijven dus kijk goed naar de bordjes Scan Sys!

Fiets/Scooter

Als je met de fiets of scooter komt kan je ons bereiken via het fietspad dat langs ons pand loopt. Aan de achterkant van het pand vind je een overdekte stalling waar je jouw fiets of scooter kan plaatsen.

Openbaar vervoer

Scan Sys is goed te bereiken met zowel de bus als metro Lijn E welke een rechtstreekse verbinding heeft vanuit Den Haag en Rotterdam Centraal. Met de bus stap je uit bij halte ‘Nootdorp, Gildeweg’ of ‘Nootdorp, Station Nootdorp’ en met de metro bij halte ‘Nootdorp’. Zodra je bij de halte komt is het nog maar 500 meter (6 minuten) lopen.

We adviseren je altijd naar de actuele mogelijkheden en tijden te kijken op www.9292.nl.

Veel gestelde vragen

Jazeker! Kijk voor openstaande stageplekken op de vacaturepagina of er een passende stage voor jou beschikbaar is. Ook als er geen passende stage bij staat kun je contact met ons opnemen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Dit hangt af van de vacature en functie, het staat altijd vermeld in de vacaturetekst als parttime werken bij de functie mogelijk is. Mocht het er niet bij staan, dan kunnen we dit natuurlijk bespreken tijdens de eerste kennismaking!

Hiervoor hebben wij een stappenplan dat jou precies verteld wat je kan verwachten!

Neem de vacature nauwkeurig door en lees je goed in op onze website www.scansys.nl. Ons product en de functie waarop je solliciteert staan centraal tijdens het sollicitatiegesprek. Daarnaast willen we graag weten wie jij bent en wat jouw persoonlijke kwaliteiten zijn zodat we zeker weter dat er een match is.

Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie in te dienen. Stuur je CV + motivatie naar werkenbij@scansys.nl en geef ook aan welke functie je voor ogen hebt. We zullen dan samen met jou kijken naar de mogelijkheden.

Ons kantoor is gevestigd aan de Hofweg 25 in Nootdorp. Kijk op de contactpagina voor meer informatie over hoe je bij ons komt met bijvoorbeeld het OV!

Er zijn verschillende manieren om contact met ons op te nemen. Stuur bijvoorbeeld een mail naar werkenbij@scansys.nl of bel naar 015 310 20 40 en we beantwoorden graag je vraag!

Zien we jou binnenkort in ons team?