Onze Software

ImageCapture is intelligente document en data capture software die gebruikt wordt voor het digitaliseren van allerlei soorten documentstromen; van facturen en declaraties tot HR-dossiers, vrachtdocumenten, poststukken en verkooporders. De software integreert volledig met de achterliggende kernapplicaties en maakt gebruik van de daar aanwezige data bij het geautomatiseerd verwerken van de documenten.

 

Software

ImageCapture sluit naadloos aan op de meeste financiële en ERP systemen. Klanten kunnen met onze oplossing voor factuurverwerking; ImageCapture for Invoices, het boeken, archiveren en goedkeuren van inkoopfacturen automatiseren. Naast facturen worden ook declaraties eenvoudig verwerkt, die door klanten met de mobiele telefoon worden ingediend. Natuurlijk is deze oplossing ook inzetbaar voor bonnen die horen bij pin of creditcardbetalingen.

Hoewel de meeste klanten gebruik maken van de oplossing voor factuur- en declaratieverwerking, biedt ImageCapture nog veel meer mogelijkheden! Wil je meer weten over de verschillende oplossingen en hoe deze integreren met verschillende systemen, kijk dan eens rond op een van de onderstaande product pagina’s:

Verkooporderverwerking
Inkoopordermatching
Pakbonverwerking
Vrachtbriefverwerking

Wij organiseren regelmatig Webinars over ImageCapture. Kijk bijvoorbeeld eens ons meest recente Webinar terug om een indruk te krijgen van wat ImageCapture allemaal kan. Of ben je benieuwd naar onze klanten en wat zij allemaal met onze software doen? Kijk bij de user stories om meer over ze te weten te komen!

 

Solliciteren

Tijdens een sollicitatie kunnen we natuurlijk al jouw vragen beantwoorden waar je nog geen antwoord op hebt kunnen vinden. Stuur dus snel je sollicitatie naar ons toe, wij weten zeker dat je dan net zo enthousiast wordt over onze software als wij!

Veel gestelde vragen

Jazeker! Kijk voor openstaande stageplekken op de vacaturepagina of er een passende stage voor jou beschikbaar is. Ook als er geen passende stage bij staat kun je contact met ons opnemen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Dit hangt af van de vacature en functie, het staat altijd vermeld in de vacaturetekst als parttime werken bij de functie mogelijk is. Mocht het er niet bij staan, dan kunnen we dit natuurlijk bespreken tijdens de eerste kennismaking!

Hiervoor hebben wij een stappenplan dat jou precies verteld wat je kan verwachten!

Neem de vacature nauwkeurig door en lees je goed in op onze website www.scansys.nl. Ons product en de functie waarop je solliciteert staan centraal tijdens het sollicitatiegesprek. Daarnaast willen we graag weten wie jij bent en wat jouw persoonlijke kwaliteiten zijn zodat we zeker weter dat er een match is.

Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie in te dienen. Stuur je CV + motivatie naar werkenbij@scansys.nl en geef ook aan welke functie je voor ogen hebt. We zullen dan samen met jou kijken naar de mogelijkheden.

Ons kantoor is gevestigd aan de Hofweg 25 in Nootdorp. Kijk op de contactpagina voor meer informatie over hoe je bij ons komt met bijvoorbeeld het OV!

Er zijn verschillende manieren om contact met ons op te nemen. Stuur bijvoorbeeld een mail naar werkenbij@scansys.nl of bel naar 015 310 20 40 en we beantwoorden graag je vraag!

Zien we jou binnenkort in ons team?