Medewerkers

Achter Scan Sys zit een hecht team dat zich dagelijks keihard inzet om onze klanten tevreden te stellen. Het team bestaat uit ruim 45 medewerkers, wij laten je graag kennismaken met een aantal collega’s, zodat je een idee hebt met wie je gaat samenwerken.

Arend

Arend

Systeembeheerder

De IT-wereld ontwikkelt zich razendsnel. Er is altijd wel wat te doen en altijd wel wat te leren. Als Systeembeheerder help ik collega’s met hun vergeten wachtwoorden en zaken zoals het migreren en updaten van soft- en hardware.

Danny

Danny

Online Consultant

Bij Scan Sys vervul ik de rol van implementatiespecialist voor ImageCapture Online. Mijn dagelijkse bezigheden omvatten het voeren van intakegesprekken met klanten, het aanpassen van het programma aan hun behoeften en het geven van uitgebreide gebruikerstrainingen.

Devon

Devon

Support Medewerker

Ongeacht achtergrond of afkomst, iedereen is hier op hetzelfde level.  Je wordt direct en warm verwelkomd in het team. Het voelt alsof ik al veel langer bij Scan Sys werk.  

Hugo

Hugo

Team Lead Support

In mijn rol als Teamlead Advanced Support leid ik alles op mijn afdeling in goede banen. Het contact met mijn collega’s en het uitpluizen van de meest complexe problemen vind ik het leukst aan mijn baan!

Iloy

Iloy

Team Lead Product

Het veelzijdige karakter van mijn rol als Product Engineer maakt het zo dat bijna geen week hetzelfde is. Hierdoor ontstaat er ook geen sleur. Er loopt altijd wel een project waar je bij betrokken kan worden als je dit leuk lijkt.

Jay

Jay

Senior Consultant

Tijd investeren om onze software te leren kennen is een must. Zeker in het begin is het belangrijk om regelmatig te oefenen met cases die dagelijks kunnen voorkomen. Scan Sys als werkgever biedt deze ruimte.

Jos

Jos

Director of Operations (COO)

Scan Sys is een mooi bedrijf met gezellige collega’s. Ben jij gemotiveerd om je beste beentje voor te zetten, dan weet ik zeker dat ook jij binnen onze organisatie een mooie carrière kan opbouwen.

Justun

Justun

Content Marketeer

Als marketeer mag ik elke dag creatief bezig zijn. Denk aan het creëren van visuals, copywriting en het nadenken over website-design. Ik voel me heel erg betrokken bij de organisatie en in de diverse projecten.

Nick

Nick

Support Medewerker

Bij Scan Sys heb ik geleerd om beter te luisteren, en met meer zelfvertrouwen klanten te woord te staan. Als ik nu een klant help, focus ik niet alleen op het probleem, maar ga ik ook het gesprek aan om zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

Robin

Robin

Support Manager

Persoonlijke groei staat in mijn team voorop! Heb je ambitie om door te groeien? Met een persoonlijke aanpak stellen we een plan op om je carrière door te zetten.

Saffeera

Saffeera

Team Lead Backoffice

Als ik je een tip mag geven: sta open voor leermomenten! Iedere dag leer je van de mensen om je heen, neem dit mee zodat je jezelf kan ontwikkelen en zodat je op meerdere vlakken je werk beter kunt uitvoeren.

Sarah

Sarah

Inside Sales

De functie Inside Sales bij Scan Sys is enorm veelzijdig. Je houdt je bezig met administratieve taken, leadgeneratie, leadopvolging en acquisitie. Superleuk, maar solliciteer vooral niet als je bang bent om te bellen!

Stefan

Stefan

Senior Accountmanager

Vanuit mijn rol adviseer ik klanten in de mogelijkheden en voordelen van onze programmatuur. Communicatie is hierin alles bepalend. Continu in contact staan met verschillende mensen vind ik het leukste aan mijn functie.

Vinçon

Vinçon

Team Lead Sales

Het is cliché, maar Scan Sys voelt echt als een familiebedrijf, er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en om te groeien. Als je inzet toont, kan je hier veel bereiken.

Zien we jou binnenkort in ons team?